x

کسب مقام اول در جشنواره جایزه کتاب سال دفاع مقدس توسط سرکار خانم الهام عمومی از پرستاران بیمارستان شهید آیت الله اشرفی

✅در آئین اختتامیه بیست و یکمین  دوره جشنواره انتخاب کتاب سال دفاع مقدس،سر کار خانم الهام عمومی از پرستاران  بیمارستان،موفق به دریافت جایزه با عنوان کتاب (سایه های سرخ) گردید.
✅گفتنی است در این جشنواره ۱۱۷ کتاب از شاعران سراسر کشور داوری شد که ۷ نامزد انتخاب و از بین ۷ نامزد،کتاب( سایه های سرخ) برگزیده اول و نهایی شد.
✅جایزه کتاب سال دفاع مقدس یکی از جایزه‌های ادبی در ایران است که به همت بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس برگزار
می شود.

✅این موفقیت را خدمت جامعه پرستاری، جامعه پزشکی ومردم شهید پرور شهرستان خمینی شهر تبریک عرض نموده و از خداوند منان برای ایشان آرزوی پیروزی ، موفقیت و تندرستی را از خداوند متعال خواستاریم.