x

بازدید نظارتی و مشترک کارشناسان واحد نظارت معاونت محترم درمان، در خصوص ارزیابی استانداردهای بیمارستانی

در مورخ ۱۷ بهمن ماه ۱۴۰۲،کارشناسان واحد نظارت معاونت محترم درمان ،جهت ارزیابی و رعایت استانداردها ،در بیمارستان شهید اشرفی حضور پیدا کردند.

✅این تیم کارشناسی با همراهی ریاست بیمارستان جناب آقای دکتر رحمتی و مدیریت محترم سرکار خانم عمومی و مسئولین واحدهای مختلف،ضمن حضور در بخش‌های درمانی از نزدیک در جریان روند بهبود بیماران، مسائل و مشکلات و همچنین نقاط قوت و ضعف این مجموعه مواردی را متذکر شده و همچنین از نقاط مختلف و پروژهای در حال ساخت بیمارستان بازدید بعمل آورند.

✅در پایان این بازدید پس از تحلیل و بررسی توسط تیم کارشناسان معاونت درمان،از خدمات شایسته وارزنده و تیم مدیریتی بیمارستان تقدیر و تشکر نمودند.

مجتبی شفیعی

🖋روابط‌عمومی بیمارستان شهید اشرفی