برگزاری مانور فرضی اطفاء حریق وتخلیه اضطراری

مانور فرضی اطفای حریق و تخلیه اضطراری با همکاری مشترک هلال احمر و آتش نشانی در بیمارستان شهید اشرفی برگزار شد.

⬅️به گزارش واحد روابط عمومی، این مانور فرضی که در ساعت ۱۲روز پنج شنبه مورخ ۳۰آذرماه۱۴۰۲، در بخش جراحی واقع در طبقه اول بیمارستان شهید اشرفی،با یکدستگاه خودرو آتش‌نشانی و یکدستگاه خودرو هلال احمر و با تعداد ۱۰ نجاتگر برگزار گردید.

⬅️در این مانور پس از آتش سوزی فرضی در بخش جراحی ،طی تماس مسئول بخش با اپراتور مرکزی بیمارستان و اعلام کد ۱۲۵ و کد۱۰۰،بلافاصله نیروهای تاسیسات وارد بخش شده وپس از اطفا اولیه آتش،نیروهای کمک بهیار و خدمات پس از حضور در محل آتش سوزی و پس از انتقال بیماران فرضی به بیرون از بخش،سریعا نیروهای هلال احمر و آتش نشانی وارد عمل شده و وظایف سازمانی خود را انجام دادند.

⬅️ این مانور که ۶ مصدوم فرضی داشت ،تعداد ۲ نفر از آنان به بخش اورژانس و ۴ نفر دیگر توسط نیروهای کمک بهیار و خدمات به بخش‌های بستری انتقال یافتند.

⬅️آقای دکتر رحمتی افزود: این مانور با هدف تمرین و ارتقای آمادگی تیم های بحران،نیروهای خدمات،تاسیسات ،انتظامات، کادر درمانی ونیروهای پشتیبانی در زمان بحران و نحوه برخورد آنها با حوادث و شرایط بیمارستان، سنجش توان عملیاتی و هماهنگی دستگاه های امدادرسان اجرا گردید.

⬅️ریاست بیمارستان آقای دکتر رحمتی خاطرنشان کرد: برگزاری چنین مانورهایی نقش موثری در تمرین آموخته های امدادی و ارتقای آمادگی امدادگران جهت ایمنی در برابر حوادث دارد و به تبادل تجربیات افراد از طریق تعامل و حضور در مانورهای مشترک کمک می کند.

🖋روابط‌عمومی بیمارستان شهید اشرفی